La cultura transforma i per això  La Regadora dona espai a grups de música que transformen a través del seu art. Música conscient amb la que tothom ho passi bé i alhora els missatges siguin coherents amb el rerefons del seu discurs.

Dissabte 16

Contes de prop reguen l’activisme! Vine a gaudir de l’experiència literària on amb la teva participació fas possible el canvi des d’aquí! Amb: Contes de prop Lola i Xeivi

Hora: 12h

Lloc: Plaça de la Creu Alta

Orquestra Reusònica. Rocco Papia és un artista polifacètic, tona la guitarra de 7 cordes i realitza una intensa activitat de gravació i concert en nombrosos projectes entre jazz i músiques del món. “Tots els sons ara es poden convertir en part del territori de la música. Aquí està la nova orquestra. L’univers sonor! I aquests són els nous músics: qualsevol i qualsevol cosa que pugui fer un so.”

Hora: 18h

Lloc: Plaça de la Creu Alta.

SBD Underground: Hip Hop als barris. Showcase, freestyle, graffitis i presentació de l’Himne de La Regadora fet per gent jove.

Hora: 19h

Lloc: Plaça de la Creu Alta

Àlex Pérez.

Àlex Pérez és un jove músic, compositor, lletrista i productor. Després de treballar amb diferents artistes de l’escena musical actual com Miki Núñez, Lildami, Alfred Garcia o Mariona Escoda ha decidit reprendre, en paral•lel la seva carrera en solitari.

Abans de la sortida del seu proper disc (2024) i gira amb banda (de la mà del management Diàspora Colab SCCL), farà uns últims concerts de petit format, íntims, propers i únics on presentarà les seves cançons i les que vindran. Una última oportunitat per veure i viure d’aprop les cançons d’Àlex Pérez abans de la seva nova etapa.

Hora: 21h

Lloc: Plaça de la Creu Alta

Adala en acústic. Adala en format acústic travessa part de la seva discogràfica en format trio: veu, teclat i guitarra i saxo. En aquest format ressalta la part més poètica i íntima del projecte. Un concert per tancar els ulls i deixar-se caure.

Hora: 22h

Lloc: Plaça de la Creu Alta.