Els tallers i activitats destinats per infants i joves que s’organitzen per La Regadora a càrrec de les entitats participants estaran presents durant tot el dissabte dia 17 de setembre a l’espai del festival  habituat al voltant de Ca l’Estruch. Recomanats pels més petits, ens faran sacsejar les consciències i treballar per un futur comú ple de responsabilitats col·lectives, que ajudin a visibilitzar les lluites que venen.

Bon Profit.

Comencem el curs: organitzem nevera, armaris i menús i evitem el malbaratament alimentari.

Dia: 12

Hora: 18h

Lloc: Estruch

Mural del Clima

Us presentem “El Mural del Clima”, un taller col·laboratiu creat per Cédric Ringenbach a partir d’informació científica publicada en els informes de l’IPCC, que té per objectiu entendre les causes i conseqüències del canvi climàtic. Durant 15-20 minuts us volem donar a conèixer aquesta activitat (que té una durada de 3h) i animar-vos a participar-hi.

A càrrec de: Raquel Rios

Horari:10h30 a 12h

Lloc: Sala 6 Cal Balsach

Taller

A càrrec de: Viver 3 turons

Horari: 11h

Lloc: a determinar

Coneix-te amb el cos

Taller d’expressió corporal i moviment, en el que descobrirem com ens parla el nostre cos, què necessita expressar, i com podem connectar amb nosaltres mateix@s i amb els altres a través del joc. Apte per a totes les edats i nivells.

A càrrec de: Laia Barcons Bou

Horari: 11h-12h30

Lloc:  Plaça de la Creu Alta

“Farenheit 98: postals des del futur”

Passejada temàtica per la intervenció urbana Farenheit 98 al Festival La Regadora de Sabadell.

Hora: 13h
Punt de sortida: Plaça de la Creu Alta

Activem-nos   

Com podem activar el cos en 20′? Fem moviments per mibilitzar tot el cos i activar-nos després d’una migdiada O després de moltes hores treballant assegudes.

A càrrec de: Tracta’m

Horari: 16h

Lloc:  Sala 2 cal Balsach

Nous Sons per a un Món Nou*

En el taller “Nous Sons per a un Món Nou” tocarem amb instruments acte-construïts amb materials reciclats que normalment es rebutgen o s’utilitzen per a altres coses: cubells d’escombraries, escombres, llaunes i tubs es convertiran en les nostres guitarres, violins, saxofons, percussió, tambors, maraques, campanes…

A càrrec de: Rocco Papia

Horari: 17h-18h

Lloc: Plaça de la Creu Alta

*Taller de fabricació d’instruments amb materials reciclats. Info de materials a portar, aquí