Trobarem les xerrades i taules rodones com a eix central de debat, que comptaran amb la presència d’experiències en projectes d’àmbit local, però amb horitzó global, per poder ser un exemple des d’un punt de vista constructivista i no fatalista, sent conscients de l’estat amb el qual ens trobem i fent front a les crisis actuals. Parlarem d’emergència climàtica, de comunitats fortes per sobreviure al col·lapse, de migració i conflictes per recursos, de cultura i sostenibilitat,d’ ecofeminisme, de mobilitat,  consum i recursos, i molts més temes que donaran forma a la Regadora d’enguany.

TAULES RODONES

Divendres 16

Lluites per un espai públic de totes! Espai de visibilització de diferents lluites de la ciutat per la democratització de l’espai públic i la mobilitat.
Hora: 17:30h

Lloc: Pàrquing de La Creueta

Ciutats feministes, ciutats en transició: urbanisme i mobilitat amb perspectiva de gènere

Ponents: Konstantina Chrysostomou arquitecte i sòcia de la cooperativa *estel,  Laura Chavez membre del BACC, i Jerònia Vadell Cubells experta en mobilitat i gènere de la UAB 

Modera: Dani Marinova, activista i politòloga

Hora: 19h

Lloc: Pàrquing de La Creueta

Dissabte 17

Cultura i sostenibilitat amb:  Mar Carrera (Pol.len), Julie Cutillas (Alternatiba), Àlex Pujols (Txarango), FemCulturaConscient

Modera: Mireia Llunell + presentació llibre “Canviem el sistema, no el clima”

Hora: 11h

Lloc: Sala Exposicions de Ca l’Estruch

Conflictes amb: Hibai Arbide (periodista i advocat), Pilar Rodríguez (advocada), Serigne Mbaye (activista i polític)

Modera: Sara Montesinos

Hora: 12h

Lloc: Sala 2 de Ca l’Estruch

Recursos: sobrexplotació, escassetat i negoci. Sortides d’emergència cap a una transició ecosocial amb: Josep Manel Busqueta (economista), Gaia Delia (Batec), Andoni (Hernani) i Míriam Planas (Aigua és vida)

Hora: 16h

Lloc: Sala Exposicions de Ca l’Estruch

Salut ambiental, salut col·lectiva: crisi climàtica i comunitat amb: Gloria Carrasco (ambintòloga), Alba Cabellos (metgesa) i Anna Pujol (ambientòloga i facilitadora)

Modera: Xus Merino, infermera i activista

Hora: 17h

Lloc: Sala 2 de Ca l’Estruch

Responsabilitat afectiva en els nous marcs culturals de l’amor. Amb: Georgina Monge, Magranes (Noemí Muñoz i Laia Ramiro)

Modera: Karen Madrid

Hora: 18h

Lloc: Sala Exposicions de Ca l’Estruch

Xerrades

Cap a la transició energètica

A càrrec de: Opcions

Hora: 13h

Lloc: Sala Exposicions de Ca l’Estruch