Presentació

La Regadora és un esdeveniment que neix per ser llavor, viver, àgora i teler. És un projecte impulsat per moltes i diverses entitats i organitzacions de la ciutat de Sabadell que des de la consciència climàtica ens fem nostre el lema “Canvia el sistema, no el clima“.

És un esdeveniment, perquè la seva expressió més rellevant és una jornada que tindrà lloc al barri de la Creu Alta de Sabadell el 18 de setembre. La jornada combinarà un espai de fira per visibilitzar projectes econòmics i associatius que treballen, produeixen i distribueixen des de principis de sostenibilitat ecològica, democràcia i perspectiva de gènere, on poder comprar-hi fer-se’n sòci/a,.... Un espai de tallers i activitats culturals. Un espai de divulgació i debats d’idees i projectes….

És llavor, perquè és l’inici, és un espai que busca quedar-se i construir al llarg de la seva definició i preparació idees i propostes de ciutat, comarca i país perennes. És a dir, és tan important l'esdeveniment com el camí per preparar-lo, que ha de permetre construir sinergíes entre persones, projectes i entitats cap a un nou model de ciutat.

És viver, perquè és on trobar, descobrir, contactar, amb alternatives de consum, treball, participació, i on comprar-hi els seus productes. Projectes que des de la pràctica empenyen cap a un canvi de model econòmic.

És àgora, perquè és un espai de debat i confrontació d’idees, de coneixement de projectes inspiradors. I un espai de trobada i intercanvi de pràctiques i idees entre entitats i projectes, tant en el seu procés com a l'esdeveniment.

És Teler, perquè teixeix propostes i projectes. Perquè és una activitat concreta, té un resultat palpable. Però també perquè és un espai d’impuls i enxarxament d’un teixit social i econòmic conscient i compromès en la lluita contra el canvi climàtic, la justícia social i la democràcia econòmica.

Expressa el teu suport

Linkedin Share Button

Cofinancia el projecte

Goteo: Regadora, la ciutat de les alternatives

Segueix-nos a