Teler Cooperatiu

Som una xarxa d'activistes i organitzacions de l'Economia Social i solidària que treballem per la promoció i divulgació d'aquest model econòmic. Promovem la intercooperació, el creixament de projectes socioeconòmics transformadors a partir del foment d'un ecosistema territorial capaç de fer-ho possible i fer valer davant les administracions aquesta proposta.

Logo Teler

ADENC

L’ADENC és una associació ecologista i naturalista, creada l’any 1982, amb base a Sabadell. l'ADENC lluita des de fa 37 anys per protegir els espais naturals del Vallès organitzant tallers, formacions i debats, i custodiant el territori.

Logo Adenc

La Ruda amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica

El conrreu de la terra, promoció d'activitats educatives, de formació i difusió de l'agricultura ecològica i les seves implicacions d'un estil de vida respectuós. Creació i gestió d'un fons documental relatiu a l'agricultura ecològica i a diferents aspectes que se'n puguin derivar.

logo regadora

Massa Crítica Sabadell

Bicicletada el divendres 25 de setembre, a les 20h a l'ajuntament Tricicles, patinets, patins i altres formes de mobilitat sostenible són totes benvingudes!

Massa Critica Logo

Comissió Consum Km 0

És una iniciativa d'un grup de persones i entitats sabadellenques que volem estendre els valors d'un consum responsable/conscient i de proximitat tenint com a eines la informació, la col·laboració amb el teixit social i empresarial del país i l'empoderament de la ciutadania en el seu paper com a consumidor.

Logo1 0

Associació Som Energia Sabadell

Fomentar el consum i la producció d'energies renovables tan en l'àmbit particular com col·lectiu i institucional. informar mitjançant xerrades, tallers, assessorament, cercant col·laboracions amb altres entitats, amb l'administració.....

Logo Se

El Rodal

Cooperativa de consumidores amb contacte directe amb la pagesia, apropant el consum crític a les persones que vivim a la ciutat, amb productes de proximitat, agroecològics, i amb tot el necessari per la qüotidianitat de forma més crítica.

El Rodal

La Jaimaless Clown

Creació d´espectacles de teatre, butow i clown

logo regadora

Mercatroc Sabadell

Mercat d'intercanvi a la creu alta, 4 cops l'any. I al migdia fem un dinar de carmanyola. És una forma de reciclar i fer veïnatge. Tothom que vulgui ve amb objectes de casa seva i se li deixa una taula i dues cadires. Volem associar-nos amb altres mercats d'intercanvi de Sabadell i fer-ne un de més gran un cop l'any. Fem una xerrada, explicant projectes com Sanna Hortis, Massa crítica o presentació de llibres, tot sempre amb temàtica ecològica, feminista i/o ètica.

Logomercatroc

CHAPTER#2

Facilitar la inclusió de persones migrades a través de la creació de projectes d'autoocupació.

C2 Logo

Fridays For Future Sabadell

Fridays For Future Sabadell som un grup de joves de Sabadell que vam decidir unir-nos a la lluita global per aturar la crisi climàtica i exigir mesures als governs. Fem concentracions el primer divendres de cada més i altres activitats com xerrades a les escoles, tallers, performances o passis de documentals col·laborant amb altres entitats de Sabadell.

Fridays For Future Sabadell

La Productora SCCL

La Productora és una cooperativa centrada en la dinamització i la difusió cultural a través de les arts visuals i els mitjans audiovisuals. Treballem amb entitats cooperatives, empreses o col·lectius situats en el sector cultural i/o que tinguin un retorn social de qualsevol mena. Paral·lelament també produïm projectes propis amb els quals tractem d’oferir la nostra propia visió de les coses.

Cooperativa Creativa La Productora

Plataforma en defensa dels Serveis Públics

Defensa dels Serveis Públics. Contra les externalitzacions. Reclamem provisió pública dels serveis públics. Remunicipalitzacions.

Sabadell En Defensa Dels Serveis Publics

L'Eixida SCCL

Som una cooperativa autogestionària centrada en l’impuls, consolidació i desenvolupament de tota mena de projectes comunitaris adherits als principis de l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme a la comarca del Vallès.

Eixida Autogestio Cooperativa

SúperCoopera

Supercoopera, és un projecte per a dignificar l’accés a l’alimentació, a partir de tres pilars, l’autoorganització i participació directa de les persones que pateixen emergència alimentaria. L’accés a una alimentació saludable i equilibrada teixint complicitat amb la agroecologia del territori. I finalment, l’aprofitament alimentari. Un projecte que busca superar la cronificació de la pobresa alimentària i passar a ser part de la solució i, per tant, millorar la situació social de les persones i famílies participants.

Logo Supercoopera Web

Rebel·lió o Extinció Sabadell

Som un moviment social que lluita per fer front a la emergència ecològica, exigint mesures per part dels governs i les institucions, creant assamblees locals per fiscalitzar les polítiques ecologiques i exigir que es digui la veritat sobre la gravetat de la emergència ecològica.

Sabadell 1

Societat catalana de salut ambiental

La prevenció i tractament de les noves patologies emergents relacionades amb la contaminació ambiental .

logo regadora

Institut Les Garberes

Som un institut públic de Castellar del Vallès on fem cicles formatius d'agricultura ecològica, jardineria i paisatgisme i medi rural. En la nostra manera de formar i educar apostem fort per l'agroecològia, la sobirania alimentaria i l'economia social i solidaria.

Logo 68

Asscoacia Cultural Sos Pallassos, els pallassos Perillassos

Projectes d'ambit socio-cultural. Espectacles i actuacion de Circ i Pallassos per millorar l'estat emocioal de la ciutadania. Tallers d'empoderament emocional per a grups.

Logo Sabacirc

CIPO SCCL

CIPO és una empresa social sense afany de lucre que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental i les seves famílies.

Cipo

Fiare Banca Etica - GIT Catalunya Transversal

Fiare Banca Etica és un banc ètic cooperatiu que treballa a Itàlia des del 1999 i aquí té delegació des del 2014. Vol ser una eina al servei de la transformació social a través del finançament de projectes del tercer sector, l’economia social i solidària i la promoció d’una cultura de la intermediació financera, sota els principis de la transparència, la participació i la democràcia.

logo regadora

LaSala (Rialles espectacles infantils i juvenils)

LaSala és un centre de creació d'arts escèniques per a famílies amb una programació professional per a infants i joves

logo regadora

Som Confort Solar, SCCL

Principalment realització d'instal·lacions fotovoltaiques a nivell residencial i industrial per autoconsum, també amb bateries. També manteniments d'instal·lacions solars tèrmiques, instal·lació de carregadors de vehicle elèctric i de sistemes d'aerotèrmia.

Logo Somconfortsolar 2019

Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca

Espai de cultura, organització popular i crítica social. Punt de trobada i empoderament, contra tota opressió i explotació i per un barri de Gràcia i una Sabadell rebel i combativa. Espai de trobada d'entitats, de reunions, d'actes i activitats i també de punt de trobada, oci i bona gastronomia cooperativa

Can Capablanca   Logo

Lliga dels Drets dels Pobles

La Lliga dels Drets dels Pobles és una organització no governamental que té com a objectius el reconeixement dels drets dels pobles, el foment de la cultura de la pau i la transformació social, tot amb l’objectiu principal d’aconseguir la justícia global. Actua mitjançant la denúncia, la sensibilització, la recerca i la cooperació, tot integrant en totes les línies d’actuació la perspectiva de gènere. Per aconseguir aquests objectius, treballa en xarxa amb altres entitats. La seva força es fonamenta en el voluntariat.

Lliga Drets Pobles Logo

Comissió de Festes Populars de Sabadell

La Comissió de Festes Populars de Sabadell, es una entitat creada fara 21 anys per dinamitzar la ciutat en àmbit cultural, sense deixar de banda un seguit de valors com la sostenibilitat, el feminisme, l'anticapitalisme i l'antifeixisme i molts més valors, que us podem adjuntar els estatuts.

Cfps

Bruixes del Nord Sabadell

Grup de cultura popular que volem reivindicar el paper de la dona en el món del foc, impulsar esdeveniments de caire solidari, implicar-se en causes justes i participar en l’ampli ventall d’activitats culturals de la ciutat.

Bruixes Del Nord

Som Mobilitat

Apostem per una mobilitat a peu, en bicicleta i transport públic. Quan necessitis un vehicle per a tu, que sigui elèctric i compartit. Impulsem una xarxa de vehicles elèctrics compartits: Cooperativa i oberta. Econòmica i accessible. 100% elèctrica i amb renovables. Fàcil amb un clic. Compartim vehicles elèctrics a través d'una app: accedeix a tots els vehicles de Som Mobilitat, reserva, obre i tanca el cotxe. Comparteix vehicle elèctric amb els teus veïns i veïnes

Logo

PEUS Plataforma d'Entitats per un Urbanisme Sostenible

PEUS és una plataforma que integra diverses entitats, col·lectius i persones a nivell individual preocupades per la qualitat de l'espai urbà que busca fer de Sabadell una ciutat sostenible, saludable, caminable, ciclable, verda, inclusiva, equitativa i integradora.

PEUS Plataforma d'Entitats per un Urbanisme Sostenible

Enverdim Sabadell - Picarona Blog

PicaronaBlog és un espai on trobar informació per començar a cultivar un hort Urbà. Enverdim Sabadell és un lloc de trobada on intercanviar llavors, esqueixos i plantes amb el veïnat.

Picaronablog

ESFERA VERDA

Venda de taules de cultiu i accessoris per crear horts urbans i espais verds a casa enfocada a la salut de les persones, la sostenibilitat, l'ecologia i el menjar saludable.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.02.29

BIOPOMPAS SABADELL

Som un nou estil de vida, una drogueria ecològica a granel on ajudem a reduir el consum de plàstic oferint productes per neteja de la llar, neteja de la roba i d'higiene personal, tenim mes de 50 referències! Per tu, per nosaltres, pels qui vindran, Biopompas Sabadell amb el medi ambient!

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.05.35

Katuma SCCL-Open Food Network

Katuma SCCL és una cooperativa de plataforma promou el consum de productes agroecològics de proximitat posant en contacte directe productors i consumidors tot impulsant la seva participació a la plataforma de comerç online Katuma-Open Food Network, que és la instància a la península ibèrica d'una plataforma digital basada en programari obert i que es contrueix de forma col·laborativa present a més de 20 països.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.08.00

IAIOS

Un IAIOS és una marca de roba coneguda pels seus jerseis fets amb fil reciclat i de disseny circular. Però també fan samarretes de cotó orgànic que podreu veure a la fira. Tot el producte de IAIOS és de fabricació local i dissenyat de manera generin el mínim o 0 residus. Si us hi acosteu, us explicaran el procés de reciclatge del fil i què fer quan un jersei ja no serveix perquè ha acabat la seva vida útil per tornar-lo a introduir a la cadena de valor.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.10.33

HATIMU

HATIMU ("El teu cor") És un viatge cap a un consum conscient de la moda. Un consum des del cor, amb sentit, amb sincronia amb l'entorn natural i amb responsabilitat social.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.11.45

PUNT DE MEL

PuntdeMel és una marca de moda sostenible i artesanal. Això implica que els materials escollits són de proximitat i la confecció de les peces és realitzada a tallers de la mateixa ciutat. La composició del teixit és de cotó 100%, cultivat i teixit al mateix territori. Hi podem trobar peces de disseny intemporal, úniques i originals. De bona qualitat, còmodes i sempre donant un toc especial amb les peces teixides artesanalment que porten la majoria d’elles.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.13.15

COLORS DEL MÓN

Som un grup de nois africans que hem arribat a la ciutat de Sabadell i ens trobem en una situació d'extrema vulnerabilitat. Realitzem un taller pre-laboral, d'entre tantes coses que fem, on teixim de forma artesanal els productes que venem. El nostre valor afegit és que els nostres teixits són africans i ens fan sentir com a casa. Els nostres productes són artesanals i sostenibles.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.15.35

EMMASCARADES

Som artesanes, tot allò que fem, ho fem amb les nostres mans. Som sostenibilitat, tots els nostres productes estan pensats per ser reutilitzables i estan manufacturats amb productes que respecten al màxim el medi ambient. Som solidàries i coherents, els preus que fixem són assequibles per totes les butxaques. Lluitem per dignificar i que dignifiquis la nostra feina. Som classe treballadora, sempre des de baix i des de l’esquerra. Som protesta, perquè amb els nostres productes plantem cara a un sistema injust social i econòmic. Som proposta, entenem que des del suport mutu, l’antifeixisme i el feminisme podem revertir els models laborals i relacionals imperants.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.19.56

BICICLETA CLUB DE CATALUNYA

El Bicicleta Club de Catalunya és una associació de ciclistes urbans. Impulsem la bicicleta com a mitjà de transport i defensem els drets i deures dels ciclistes.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.24.47

LA MICROCERVESERIA

Som una petita cerveseria artesana de la ciutat amb mes de 10 anys d'activitat. Elaborem cervesa i menjar de cualitat amb l'us d'ingredients de proximitat i de comerç local. Durant tots aquest anys hem difos la cultura cervesera i el consum responsable.

Captura De Pantalla 2021 09 14 A Les 23.26.40

L'objectiu és activar canvis a favor d'un model de ciutat que hi respongui, teixir complicitats que reforcin el moviment i evidenciar totes les alternatives, convidant a la resta de la població.

Una jornada on compartir coneixement, posar en comú experiències, abocar referents externs, amb espais de debat i reflexió i, sens dubte, amb celebració.

Aquest projecte s'ha inspirat en el ja consolidat Alternatiba de Baiona

Expressa el teu suport

Linkedin Share Button

Cofinancia el projecte

Goteo: Regadora, la ciutat de les alternatives

Segueix-nos a