Fem créixer La Regadora, ciutat de les alternatives, en aquesta segona edició.

L’èxit i l’impacte de la primera edició és el que ens ha motivat a seguir caminant juntes sortejant les dificultats del context actual mundial, fins arribar a aquesta 2a edició el 2022. I de nou necessitem el suport i complicitat de persones i entitats compromeses per fer-la realitat.

La Regadora és una xarxa, un festival i un espai. És punta de llança per retrobar-nos, celebrar-nos i debatre’ns posant el present i futur de la transició ecosocial sobre la taula.

És un projecte impulsat per moltes i diverses entitats i organitzacions de la ciutat de Sabadell que des de la consciència climàtica ens fem nostre el lema “Canvia el sistema, no el clima”.

És un impuls, perquè la seva expressió més rellevant serà un moment per celebrar-nos durant 3 dies, el 16, 17 i 18 de setembre a Sabadell.

El programa d’enguany completa reflexions de l’edició passada i enceta nous paradigmes que van més enllà de la ciutat. Ponents com Hibai Arbide (periodista internacional) o Glòria Carrasco (ambientòloga i especialitzada en epidemiologia i salut pública) són alguns dels noms que tindrem presents a les taules rodones i xerrades. A part, i degut al gran èxit que va causar l’any passat, tornaran els espais de tallers infantils, parades per projectes locals i concerts de música durant tot el dia.

El repte d’aquest any amb la programació proposada és seguir activant canvis a favor d’un model de ciutat que respongui a les necessitats del planeta i de les persones, alhora que donem visibilitat a totes les opcions de consum, distribució, mobilitat, producció i un llarg etcètera que ja existeixen a la ciutat.