La Regadora és un impuls, perquè la seva expressió més rellevant serà un moment per celebrar-nos durant tres dies, al barri de la Creu Alta de Sabadell, el 16, 17 i 18 de setembre. És un espai que combina la visibilització de projectes econòmics i associatius que treballen, produeixen i distribueixen des de principis de la transició ecosocial, la democràcia i la perspectiva de gènere, on poder comprar-hi, fer-se’n soci/a,… És un espai de tallers i activitats culturals on les participants deixem de ser espectadores per ser actors i actrius del canvi.

És llavor, que germina i ha vingut per quedar-se com espai vital i que es segueix construïnt i ampliant amb cada edició. És a dir, és tan important l’esdeveniment com el camí per preparar-lo. És un segell de comerç amic i un mapa amb els comerços adherits.

És viver, perquè és on trobar, descobrir, contactar, amb alternatives de consum, treball, participació, i on comprar-hi els seus productes, és La Sàrria repartint a domicili els productes d’ El Rodal que veus a la fira on, en comptes d’estands, hi ha accions, propostes, projectes; moviment.

És àgora, perquè és un espai de debat i confrontació d’idees, de coneixement, de projectes inspiradors. I un espai de trobada i intercanvi de pràctiques i idees entre entitats i projectes, tant en el seu procés com durant la jornada. És un espai reivindicatiu amb intervencions a l’espai públic.

És teler, perquè teixeix propostes i projectes. Perquè és una activitat concreta, té un resultat palpable. Però també perquè és un espai d’impuls i enxarxament d’un teixit social i econòmic conscient i compromès en la lluita contra el canvi climàtic, la justícia social i la democràcia econòmica. És una cançó, unes madrines i un manifest que anunciaran el dia i ens acompanyaran en aquest bonic procés.